Zoeken naar vrijstaande woning breda

 
 
vrijstaande woning breda
Huis kopen in Breda Bekijk 140 koopwoningen.
Blog Huis zelf verkopen Hypotheek. Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Huis kopen in Breda Bekijk 140 koopwoningen.
Aanbod van woningen regio Breda Zuyderleven.
4871 LM ETTEN-LEUR. Royale, duurzame 17 zonnepanelen geschakelde vrijstaande woning met ruime oprit plaats voor 2 autos, aanpandige garage en een riante en zonnige tuin op het westen met overkapping en meerdere. 4824 LM BREDA. Op kindvriendelijke locatie in de wijk Kievitsloop Haagse Beemden gelegen, tussenwoning met zonnige achtertuin op het oosten.
Woningaanbod Buitenstate makelaars: landelijk wonen in vrijstaande woningen en woonboerderijen.
Bekijk deze Buitenstate. Eengezinswoning, vrijstaande woning. 5.070 m 2. 1.169 m 3. Schalk Makelaardij Rijsbergen. Bekijk deze Buitenstate. 1 2 3 19. Uw landelijk gelegen. Laat u dan vrijblijvend informeren over de waarde van uw woning. Villa kopen in Tilburg. Wilt u een villa kopen in Tilburg en omgeving? Het is een van de grotere plaatsen in Noord-Brabant, net als bijvoorbeeld Den Bosch en Eindhoven. Wenst u wel in de buurt van een van deze steden te wonen, maar wilt u aan de andere kant genieten van het landelijke karakter waar deze provincie om bekend staat? We zorgen bij Buitenstate voor een uitgebreid aanbod aan landelijke woningen. Blader er zelf doorheen, of maak gebruik van onze ondersteuning bij de koop van een landgoed of een woonboerderij in Noord-Brabant.
Vrijstaande woningen te koop in Breda Koopwoningen Breda JAAP.NL.
Home Breda Vrijstaande woning. Vrijstaande woningen in Breda. Pagina 1 van 2. Datum Oud naar nieuw. Datum Nieuw naar oud. Prijs Laag naar hoog. Prijs Hoog naar laag. Adres A naar Z. Adres Z naar A. Postcode Laag naar hoog.
Huurwoning huren in Breda Direct Wonen.
Op het platform van Direct Wonen kan je gratis je woning verhuren in Breda, of het nou gaat om verhuur voor onbepaalde tijd of tijdelijke verhuur van het huis in Breda. Bij het verhuren van je woning in Breda bepaal je zelf het verhuurproces.
Koopwoningen in Parc Heilaar Breda Parc Heilaar.
In deze 6 vrijstaande villas heb je, afhankelijk van het type, maar liefst 171 of zelfs 175 m2 woonoppervlakte tot je beschikking! De villas zijn fraai gesitueerd op een grote kavel. Dus zowel een zee aan ruimte binnen als buiten de woning!
Huis kopen in Breda Alle huizen te koop in Breda op Pararius.
244 Huizen te koop Breda. Blijf op de hoogte. Huis Willem van Oranjelaan 9. nieuw 4837 AH Breda Ruitersbos. Heikens-de Kort Makelaardij. Huis Jacob Catssingel 95. 4819 HB Breda Boeimeer. Van Liessum Makelaars. Huis Burgemeester Passtoorsstraat 30. 4835 KG Breda Ginneken.
Overaseweg 78, Vrijstaande woning in Breda.
Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als s avonds of op zaterdag mogelijk. Lees meer Sluiten. Breda Zuid-Oost Locatie. Aan bosrand, Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, In bosrijke omgeving Postcode. 4836 BB Breda Woningtype. Vrijstaande woning Bouwjaar.
Huurwoning Breda, de NIEUWSTE huurhuizen in Breda.
Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Breda. Ik wil graag goedkoop huren in Breda, hoe zoek ik dan?
Pioenroosstraat 5, Vrijstaande woning in Breda Kin Makelaars.
Pioenroosstraat 5, Breda. Direct verkocht bij aanmelding. In de wijk Zandberg gelegen moderne vrijstaande, in 2005 uitgebouwde woning op ruim perceel grond met oprit, inpandige berging, fraaie voor, zij en achtertuin. Het woonhuis ligt in een rustig woonhof, enigszins verscholen in het hart van de wijk Zandberg, direct achter de Minister Nelissenstraat en de Zandberglaan waar in 2002 een aantal royale vrijstaande en 2/1 kapwoningen zijn gebouwd.

Contacteer ons